Mark Hamill (fotó: Hollywood Reporter)

Haldokló kisfiú leghőbb vágyát teljesítette a világ legjobb fej jedije

Szívszorító történetet osztottak meg Mark Hamillről, aki egy gyógyíthatatlan kisfiú napját aranyozta be úgy, ahogy az még egy igazán jó fej sztártól is extrának számít.

A Redditre felkerült bejegyzés szerint egy filmiparban dolgozó férfi egy barátjának gyógyíthatatlan beteg a kisfia – írta az Index.

A gyermek állandóan Star Wars-filmeket néz, és a legfőbb vágya, hogy találkozzon Luke Skywalkerrel, magával a karakterrel, nem pedig az őt megformáló Mark Hamillal. A fiú ugyanis már alig tudja szétválasztani a színészt és a megformált figurát.

A filmes férfi felhívta Mark Hamill ügynökét, aki nem éppen lelkesen megígérte, hogy megkérdezi a színészt. Másfél perc múlva maga Mark Hamill csörgött vissza, hogy természetesen találkozik a gyermekkel.

A Luke-ot megformáló színész megadta a címét, ahová elhozhatják a gyermeket. ott aztán órákon át beszélgetett vele Luke Skywalkerként, sokszor ugyanazokra a kérdésekre válaszolva, mivel a gyermek már nem emlékezett, hogy feltette őket. Hamill egy esetben sem volt türelmetlen, végig kedvesen és együttérzően viselkedett, élete élményével ajándékozva meg a beteg kisfiút.

Mark Hamill (fotó: Hollywood Reporter)