VV Fanni (Fotó: 24.hu)

Kuncsaftja végezhetett VV Fannival – megdöbbentő részletek

Új információk láttak napvilágot VV Fanni ügyében, a Bors szerint egy kuncsaftja végezhetett vele, és videofelvétel is készült róla.

Mint ismert, VV Fanni ügyében emberölés ügyében nyomoz a rendőrség, de a lányt még eltűntként tartják számon, mivel a holttest nem került elő.

Szerdán újabb részleteket közölt a Bors az esetről. Mint írták, kuncsaftja végezhetett Fannival, őt B. L.-nek nevezi a lap, és azt írja, előzetes letartóztatásban van.

A Bors szerint a férfi előre kitervelhette a gyilkosságot. Kamerafelvételek készültek róla abban a luxusházban, ahol VV Fanni lakást bérelt. Ezeken a cikk szerint az látható, hogy a férfi megérkezik, majd később az ölében viszi le a fiatal nő feltehetően már élettelen testét.

A folytatásban a cikk szerint a rendőrség városi kamerákon át Dunaújvárosig követte a férfi autóját. Mint írták, a kocsiban kést, fegyvert és pajszert is találtak, mindezek tükrében a rendőrség azt gondolja, a férfi előre kitervelhette a gyilkosságot.

Amint a Bors írja, az emberölés megalapozott gyanúja miatt előzetesbe helyezett egykori MSZP-s képviselőjelölt nem tett beismerő vallomást a cikk szerint, Fanni holttestének pedig továbbra sincs nyoma.

Luxusbáránya lett Luxus Viviennek

Új házi kedvenc érkezett Vasvári Vivienékhez egy apró bárány személyében, a celeb gyorsan szavazásra is bocsátotta az állat nevét.

Meglepő vallomást tett Andynek Vajna Tímea – fotó

Napok óta azon pörög a bulvárvilág, hogy mi történhetett Andy Vajnával és Tímeával, miután a mozibiztos/TV2 tulaj/kaszinómogul felesége helyett igen szemrevaló személyi asszisztensével gálázott a hétvégén. Mindezek tükrében meglepődtünk, mikor megláttuk Vajna Timi csütörtöki Facebook-posztját.

Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Demcsák Zsuzsa

Élete legkeményebb időszakán van túl Demcsák Zsuzsa, emellett még súlyos betegséggel is küzd a volt műsorvezető – árulta el a volt ATV-s, aki az utóbbi időben nem igazán hallatott magáról.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt