Kiderült, lesz-e idén karácsonykor Reszkessetek, betörők a tévében

Kiderült, lesz-e idén karácsonykor Reszkessetek, betörők a tévében

Hihetetlen médiatörténeti pillanat valósulhat meg idén karácsonykor, ha valósak a Sorozatwiki információi, és a most elérhető műsorrend lesz érvényben szenteste.

Eszerint ugyanis nincs, azaz NINCS műsorra tűzve december 24-én a Reszkessetek, betörők! című klasszikus. Kevin kalandjai a rettentően buta betörőkkel olyannyira részese a szentestének, mint a tojáslikőr, a fenyőillat és az ajándék zoknik. Idén azonban a Sorozatwiki szerint nem izgulhatjuk végig századszor is az idén 27 éves filmet.

A cikk szerint a Reszkessetek, betörők széria évek óta meghatározó, és egyben legnézettebb pontja is a karácsonyi tévés időszaknak. Kevin és a betörők az elmúlt öt évben mindig képernyőre került az RTL Klub műsorán, ám 2013-ban nem az ünnepi időszakban, hanem július végén vetítette a tévéadó. 2014 és 2016 között azonban minden alkalommal tarolt Kevin, és egyik másik karácsonyi film sem ért a nyomába – írja a cikk.

Idén azonban a jelek szerint megtörténik az elképzelhetetlen: az RTL Klub már nem adja a filmeket, a TV2-é lett a vetítés joga, azonban ők sem szenteste játszák.

A Sorozatwiki szerint az már biztos, hogy 2017. december 24-én az RTL Klubon három év után most először nem lesz látható Kevin. De itt még nincs vége: a TV2 sem tűzi műsorára a Reszkessetek, betörők!-et ezen a napon, mivel a „Sztárban sztár +1 kicsi” jelentkezik ünnepi különkiadással.

A lap megkereste a a TV2 Csoportot, hogy 25-én és 26-án vetítik-e a Reszkessetek, betörők!-et, de az ünnepi filmekkel kapcsolatban későbbre ígértek tájékoztatást.

Egy alternatív javaslat: nézz Drágán add az életed!-et. Mert addig nincs is karácsony, amíg Hans Gruber le nem zúg a Nakatomi Torony tetejéről!