Ezer játékot gyűjtött a kisfiú a hurrikán sújtotta szigeten élő gyerekeknek – videó

Ezer játékot gyűjtött a kisfiú a hurrikán sújtotta szigeten élő gyerekeknek – videó

Szívmelengető akcióba fogott egy amerikai kisfiú: egy videóban kért játékokat a netezőktől, hogy azokat odaadhassa a hurrikán sújtotta Puerto Ricón élő gyermekeknek.

Jayden Perez először csak a saját karácsonyi ajándékait tervezte felajánlani, aztán úgy döntött, feljebb teszi a lécet – írta a Huffington Post nyomán a 24.hu.

Jayden anyukája segítségével készített egy videót, melyben felhívást intéz a segítőkész emberekhez: mindenkit arra kért, hogy adjanak neki egy játékot, ő pedig majd eljuttatja azokhoz a Pueerto Ricói gyermekekhez, akik mindenüket elvesztették a hurrikán miatt.

Jayden videóját hamar felkapta a sajtó, az ajándékok pedig elkezdtek gyűlni. Anyukája azt mondta, először arra gondoltak, hogy jó, ha 50-100 játék összejön, de mostanra már ezernél több halmozódott fel. Volt, aki egy teljes utánfutónyi játékot gyűjtött nekik, egy NBA-s kosaras pedig 20 dobozzal küldött nekik.

A játékokat az eredeti terv szerint néhány barátjuk vitte volna el a szigetre. Miután azonban kiderült, milyen sok ajándék gyűlt össze, a cikk szerint egy szállítási cég felajánlotta, hogy ingyen elviszik azokat.