VV Fanni (Fotó: 24.hu)

Ezekben a városokban kutathatnak VV Fanni után

Három magyar város lehet a rendőri keresés három fő pontja az eltűnt VV Fanni ügyében – tudta meg a Blikk.

Az egykori Való Világ-szereplőnek november 20-a nincs nyoma, azóta a rendőrség őrizetbe vett emberölés megalapozott gyanúja miatt egy dunaújvárosi férfit, aki előzetes letartóztatásba is került – írja a Blikk.

A lap szerint a férfi bevallotta, hogy ismerte Fannit, és azt is, hogy együtt távoztak a lány budapesti otthonából, de beismerő vallomást nem tett.

A Blikk úgy tudja, hogy a rendőrök Budapesten, Siófokon és Dunaújvárosban kutathatnak a Fanni után, ezek a városok lehetnek a rendőri keresés fő pontjai.

A lapnak nyilatkozó informátor szerint a férfi Pestről Siófokra ment, bérelt autóval járt. Abban, amelyben vért talált a rendőrség, egy magyar rendszámú kocsi, azt a cikk szerint Dunaújvárosban bérelte az előzetesben ülő férfit.

A kocsi egy középkategóriás, ötajtós jármű, 10-12 ezer forint körül volt a napi bérleti díja, kaucióként pedig félmilliót kellett letenni érte az asztalra – írta a Blikk a forrására hivatkozva. Hozzátette: a férfi úgy vitte vissza a kocsit a kölcsönzőbe, hogy ki sem takarította azt. Ekkor hívták a rendőröket a tulajdonosok.

VV Fanni (Fotó: 24.hu)