Fotó: Instagram/Berki Krisztián

Döbbenetes hír érkezett a hajbeültetésen átesett Berki Krisztiánról

Kilencezer hajszálat ültettek két nap alatt Berki Krisztián fejbőrébe, a beavatkozás azonban egy fura kellemetlenséget okoz a celeb életében.

Mint írtuk, hajbeültetésre szánta el magát Berki Krisztián. Három orvos, négy asszisztens napi 8-9 órán át dolgozott rajta, hogy legyen haja. A kopasz fejterületet saját zsírral is feltöltik, hogy jobb legyen a beültetendő hajhagymáknak.

A művelet azonban némi kellemetlenséggel is jár: a Blikk szerint

Berki a beültetés után egy hétig nem szexelhet, ami bosszantja is rendesen.

Az egykori focista szerint azért kopaszodott meg, mert túlcsordul benne a tesztoszteron. Hozzátette: nem zavarja a kopaszság, csak az, hogy műsorvezetőként rendezvényeken, ahol felülről világítanak a lámpák, sokszor csillog a feje. Elárulta, ha újra kinő a haja, ugyanúgy milliméter röviden hordja majd, nem tervez fazonváltást.

A beavatkozásról elmondta: először zsírleszíváson esett át, mivel ez kellett a hajhagymák alá. Az így nyert matériába tették a fejbőre alól kivett, 3-4 hajszálat tartalmazó hajhagymáit, amelyek szétválasztódtak, és már készen is álltak arra, hogy egy speciális, négyezres fordulatszámon működő fúró segítségével visszakerüljenek Krisztián fejére – írta a Blikk. A cikk szerint a beavatkozás után egy év a gyógyulás, szóval vigyázni kell a beültetett hajhagymákra.

Fotó: Instagram/Berki Krisztián