Részlet az RTL Klub riportjából

Magyar mentős fogadta örökbe az apostagi balesetben elárvult kutyát – videó

Egy mentőshöz került az apostagi közúti balesetben gazdáját elvesztő német juhász. Az eb szépen gyógyul, álmában azonban még fel-felsír, ilyenkor vélhetően ismét átéli a néhány napja történt tragikus eseményeket.

Amint arról beszámoltunk, december 14-én hajnalban halálos baleset történt az 51-es úton Apostag és Dunaegyháza között. Felborult egy személyautó, 67 éves sofőrje pedig a helyszínen meghalt.

Az autóban egy kutya is utazott, ő túlélte a balesetet, és a roncsok mellett várta, hogy visszatérjen a gazdija. A róla készült szívszorító fotó végigszáguldott a neten:

A kutya, Prince azonban nem marad magára – derült ki most az RTL Klub riportjából. A csatorna szerint a helyszínre érkező mentők egyike, Papp Krisztián magához vette az ebet. Már a helyszínen tudta, hogy örökbe akarja fogadni, gyorsan megbeszélte a párjával a dolgot, hétfő óta pedig már náluk lakik harmadik kutyaként a német juhász.

Prince álmában még fel-felsír, a szakemberek szerint vélhetően ilyenkor újraéli a tragikus balesetet. Krisztián azonban bizakodó, szerinte a kutya nem adta fel, fel fog épülni, és jó helye lesz náluk.

Részlet az RTL Klub riportjából