Fotó: Instagram

Luxus Vivien: 10 millió alatt nem lehet megúszni egy jó szilveszteri bulit

Nem jött össze most a dubaji szilveszter a Feleségek luxuskivitelben sztárjának, azonban elárulta, szerinte mennyi pénz is kell ahhoz, hogy egy nagy partival gurítsa át magát az ember a következő esztendőbe.

Vasvári Vivien minderről a Blikknek beszélt. A 27 éves celeb december elején még a Maldív-szigeteken pihent, a szilvesztert pedig Dubajban szerette volna ünnepelni, de ez egy utolsó pillanatos fennforgás miatt mégsem jön össze. Az évet így Nyíregyházán zárja, de januárban majd elutazik egy barátnőjével pótszilveszterezni.

Vivien elmondta, hagyományosan utazni szokott szilveszterkor, volt már síelni is, de a legjobb bulik szerinte Dubajban és Miamiben vannak.

„Amerikában egy tengerparti hotelben szilvesztereztem, igazi VIP-buli volt, sztárfellépőkkel, egész más, mint egy itthoni parti. Az ötcsillagos hotelben rendezett bulit nem lehetett megúszni 10 millió forint alatt.”

– idézte a lap Luxus Vivit, aki az is elárulta, hogy miért.

„Egyes hotelekben és éttermekben 8-9 fogásos gourmet vacsorát kínálnak, innen mennek át a fiatalok partihelyekre, ahol mindig sztár-DJ vagy -fellépő gondoskodik a hangulatról. A Cavalli Clubban – ha nincs szilveszter vagy karácsony – akkor is 5 millió forintból jön ki az asztalfoglalás, amiben kétfős vacsora és néhány ital van benne. A koktélok 30 ezer forintba kerülnek.”

– mondta.

Vivien egyébként nem szégyenlős, nemrég teljesen meztelenül mutatta meg magát az Instagramon:

https://virality.hu/2017/11/02/kepet-posztolt-magarol-a-felesegek-luxuskivitelben-sztarja

Fotó: Instagram