Rendőrök helyszínelnek a rákoskeresztúri lövöldözés helyszínénél (fotó: police.hu)

Kislánya előtt lőtték fejbe a 21 éves anyukát Rákoskeresztúron

Megdöbbentő részleteket derített ki a Bors a hétvégi rákoskeresztúri lövöldözés kapcsán. A lap szerint féltékenység vezetett a tragédiához.

Mint írtuk, lelőtt egy férfit és egy nőt, majd maga ellen fordította fegyverét egy férfi vasárnap hajnalban Rákoskeresztúron.

A 26 éves Cs. Norbert bement egy Újlak utcai házba és ott lelőtt egy férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A támadó ezt követően a lakásban tartózkodó nővel kiment az utcára, ahol a nőre is rálőtt, majd a fegyverét maga ellen fordította. A nőt és a támadót a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A férfi később belehalt sérüléseibe.

A Bors szerint Norbert régi kedvese volt a lelőtt 21 éves anyukának, É. Viviennek.

A férfi rátörte a családra az ajtót, és egyből lőtt, Vivien új barátját célozta, végzett is vele. Az anyuka két és fél éves kislányát, Laurát felkapva menekülni kezdett, Norbert három háztömbbel később viszont utolérte. A férfi és a nő vitatkozott, Norbert végül fejen lőtte Vivient, ezután pedig magával is végzett.

A fiatal anyuka jelenleg kórházban van, kómában fekszik, az orvosok nem tudják, hogy felépül-e valaha. A kislány a Heim Pál Gyermekkórházban van megfigyelés alatt. Úgy néz ki, a kislány nevelőszülőkhöz kerül, de Vivien szülei küzdeni fognak azért, hogy ők nevelhessék.

Rendőrök helyszínelnek a rákoskeresztúri lövöldözés helyszínénél (fotó: police.hu)