Újabb gyilkosság Rákoskeresztúron (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

12 éves gyerek találta meg az újabb gyilkosság áldozatát Rákoskeresztúron

Pár nappal azután, hogy lelőtte volt párját és annak barátját, majd pedig maga ellen fordította fegyverét egy férfi Rákoskeresztúron, újabb, szintén szerelemféltésből elkövetett gyilkosság történt a városrészben. Ezúttal egy 17 éves fiú gyilkolta meg 19 éves volt szerelmét, lapértesülés szerint a korábbi eset adhatta neki az ötletet.

Mint az ismert, január 7-re virraódan egy 21 éves anyukával, É. Viviennel és párjával, majd önmagával is végzett Cs. Norbert, a nő volt barátja. A sokkoló jelenet Vivien kétéves kislánya előtt zajlott.

Január 12-én este ismét gyilkosság híre rázta meg a környéket. A Budapesti Rendőr-főkapitányság akkor azt közölte, hogy Budapest XVII. kerületében, egy Újlak utcai lakóházban ismeretlen elkövető megölt egy nőt.

A Bors szerint az elkövető egy 17 éves fiú, W. Dávid volt, az áldozat pedig volt szerelme, egy 19 éves lány, S. Fanni. A lap szerint a fiú és a lány egy suliba járt, ott ismerkedtek meg, az ismeretségből szerelem lett, mely aztán ellobbant. Fanni szakított Dáviddal, aki képtelen volt feldolgozni ezt. Többször is zaklatta, fenyegette a lányt, és azt is megmondta neki,

ha nem kezdik újra a kapcsolatot, úgy végzi majd, mint É. Vivien, akit szintén volt párja ölt meg alig ötszáz méterre innen.

A lány nem volt érdekelt az újrakezdésben. Dávid egy késsel várta péntek este Fannit a lépcsőházban, és mikor hazaért, a fiú hátulról leütötte a folyosón, egy késsel átvágta a torkát, majd elmenekült. Fanni testét a Bors szerint egy 12 éves gyerek fedezte fel.

A fiú a gyilkosság után elmenekült, bár végezni akart magával, nem volt rá ideje, nem sokkal a tett után elkapták.

Újabb gyilkosság Rákoskeresztúron (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)