Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Első blikkre belezúgtak a magyar nők a sármos budapesti mentősbe – videó

Özönlenek az Országos Mentőszolgálthoz a levelek egy fiatal magyar mentős miatt, akit a héten, egy sajtótájékoztatón ismert meg az ország. Volt, aki kapásból randira hívta mentőst, akit egy modellügynökség is megkeresett a szereplése után.

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya meglepetten tapasztalta, hogy a hétfői sajtótájékoztató után tucatnyi olvasói levél érkezett hozzájuk. A levélírókat azonban nem kifejezetten az új, aznap bemutatott mentőautók vagy munkaruha érdekelte, hanem a mentőápoló, aki belebújt az új mentős kabátba, hogy bemutassa azt. A mentős, aki elrabolta a szíveket, a videó 12. percénél bújik elő az autóból, hogy bemutassa az új ruhát:

Mikor másnap egy újabb videóban látták a férfit, még nagyobb érdeklődés kezdte övezni személyét. Amint azt az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán írta, Az OMSZ email fiókját ellepték a kérdések, hogy szingli-e, hol lakik, hol találkozhatnak vele. Akadt, aki nem teketóriázott és egyből azonnal randira hívta Tóth Róbertet.

HEVES SZÍVDOBOGÁST KELTETT A MENTŐÁPOLÓAz Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya meglepetten tapasztalta, hogy…

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2018. január 19., péntek

A poszt szerint a mentőst egy modellügynökség is megkereste, de egyelőre mindkét lehetőséget elutasította a fiatal ápoló, akit még a Markó utcai Mentőpalotánál is felkerestek, hogy közös fotót kérjenek tőle.

„Inkább az életmentésben elért eredmények, mintsem külső jegyeim alapján minősítsenek. nekem ez ezerszer fontosabb!”

– mondta Róbert, aki hozzátette:

„több ezer kollégám viseli majd ezt a ruhát rajtam kívül, remélem, épp olyan jól fog állni nekik is, mint nekem!”

Mint írták, Róbert nem ájult el a hirtelen jött rajongástól, továbbra is szerényen, és szorgalmasan végzi segítő munkáját.

Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat