Fotó: Wikipedia.org

Lerúgtak egy 15 éves lányt a budapesti buszról, senki nem segített neki

Négyen támadtak egy kamaszlányra a 85E buszon a napokban, a fiatalt lerúgták a járműről, és a buszmegállóban is bántalmazták. A lánynak még a sofőr sem segített.

Az eset január 9-én történt, minderről a lány anyja mesélt a 24.hu-nak. A cikk szerint a fiatal 14 óra 59 perc körül szállt fel a 85E-s buszra. A járműre a Kada utcai megállónál felszállt három 16 és 20 év közötti nő és egy 10-12 év körüli fiú, akik az anya szavai szerint a busz elindulása után indokolatlanul, előzmények nélkül lökdösni kezdték a gyerek évfolyamtársát.

Ezen a ponton a 15 éves lány rájuk szólt, hogy fejezzék be a lökdösődést. Erre a csapat hangosan szidni kezdte, többször aron ütötték. A legmegdöbbentőbb az egészben, hogy a cikk szerint senki, de még a sofőr sem segített a lánynak.

A lányt az Újhegyi sétány megállónál a csapat egyik tagja lerúgta a buszról, majd leszálltak, és a buszmegállóban folytatták a bántalmazást. A látlelet szerint a fiatal lány arcának bal oldalán zúzódások és hámsérülések keletkeztek, a szeme környéke belilult és feldagadt.

A 24.hu-nak a rendőrség elárulta, az ügyben csoportos garázdaság bűntett miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen. (Azt mondjuk nem értjük, hogy miért csak egy ember ellen nyomoznak, ha a rendőrség közlése szerint is csoportos garázdaságról van szó.)

Fotó: Wikipedia.org