Kis híján halálra forrázta sikoltozó kislányát egy apa Kiskunmajsán

Kis híján halálra forrázta sikoltozó kislányát egy apa Kiskunmajsán

Szándékosan forró vizet öntött 2 és fél éves kislányára egy, a Blikk híradásában „apának” nevezett valami. A gyermeket a kórházban újra kellett éleszteni, mert leállt a keringése, és maradandó fogyatékosság is kialakult nála a bántalmazás miatt.

A lap szerint a 32 éves férfi és élettársa közösen nevelték a kislányt, valamint a párja korábbi kapcsolatából született 4 másik gyermeket, amikor a férfi féltékenység miatt vitázni kezdett párjával, s ez később tettlegességig fajult. A férfit többször megütötte a nő fejét, mellkasát és a vállait, aki végül elmenekült a szomszédban lakó unokatestvéréhez.

Nem sokkal később a kislány felriadt, a férfi pedig az újság beszámolója szerint erővel a zuhany alá nyomta, majd a legalább 50-60 fokos vizet ráengedte a gyermekre.

A kicsit a sikoltozásai ellenére a forró víz alatt tartotta, míg nem az másodfokú égési sérüléseket szenvedett: testének mintegy 50%-a megégett, amit apja kenőccsel próbált később enyhíteni, de csak reggel szólt élettársának arról, hogy mi történt. A férfi testvére hívta ki a mentőket.

A férfi jelenleg előzetes letartóztatásban vár a tárgyalására, ahol különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérletével vádolják majd – közölte a megyei főügyészség hétfőn. Élettársa nem kérte, hogy azért is büntessék meg, mert őt megverte.