Hatalmas béremelés a Lidlnél – akár bruttó 720 ezret is kereshetsz!

Hatalmas béremelés a Lidlnél – akár bruttó 720 ezret is kereshetsz!

Március 1-től átlagosan 20%-kal emeli bolti és raktári fizikai munkavállalói munkabérét a Lidl, így az átlagos bruttó havi járandóság az emelés után már eléri a 365 ezer forintot, de üzletvezetőként akár bruttó 720 ezer forintot is lehet keresni a diszkontláncnál.

A bejelentésől a Portfolio írt először, és megjegyzik: 2016 januárja óta így már összesen 52%-os béremelést valósít meg a Lidl Magyarország a bolti és raktári fizikai munkavállalók körében. Most közel 4000, az üzletekben és a logisztikai központokban dolgozó, fizikai munkát végző munkavállalót érint az átlagosan 20 százalékos béremelés.

A béremelést követően a bolti dolgozók számára havi 290 ezer és 320 ezer forint közötti bruttó járandóság érhető el, 8 órás munkaidőben – írja a cég közleményére hivatkozva a Portfolio –, de az üzletvezetők esetében havi bruttó 658 ezer forinttól egészen 720 ezer forintig terjedhet az elérhető járandóság, szintén 8 órás munkaidőben. Nekik egyébként személyautó is jár (korlátlan magáncélú használattal, minden költséget 100%-ban átvállalva).