Rendőr rángatta le a 18 éves lányt a metróról, az ok felháborító – videó

Rendőr rángatta le a 18 éves lányt a metróról, az ok felháborító – videó

Kissé túlhabzott a rendfenntartás egy Los Angeles-i rendőr agyában, mikor úgy döntött, móresre tanít egy fiatal lányt, aki szabályellenesen ült a metrón.

A rendőrnek az volt a baja, hogy a lány, Bethany Nava az előtte lévő széknek támasztotta a talpát, ami a tömegközlekedési szabályzat szerint tilos – írta a Daily Mail. A közeg rászólt a lányra, hogy vegye le a lábát, az viszont úgy volt vele, hogy fizetett a jegyért, nem zavar senkit, a széket sem koszolja, hadd üljön már úgy, ahogy neki tetszik.

A rendőr ekkor azt mondta a lánynak, mivel nem engedelmeskedett neki, szálljon le a metróról. Bethany nem akart leszállni, ezért a rendőr mindenki szeme láttára elkezdte lerángatni a szerelvényről.

A jelenetet videóra vették, a felvételt január 22-e óta 9,5 milliószor látták a Facebookon:

A nézelődők közül egy 22 éves nő a főiskolai hallgató Bethany védelmére kelt, végül ő is bilincsben végezte. A helyszínre egyébként hamarosan fél tucat egyenruhás érkezett, és elvitték a két nőt. Az egyiket, mert feltette a lábát, a másikat, mert szólt, hogy ugyan már, nem kéne lerángatni a kislányt a metróról. A 18 éves lányt az incidens után kórházba kellett vinni, mert kificamodott a csuklója