Bilincsbe vertek egy 7 éves gyereket a rendőrök – videó

Bilincsbe vertek egy 7 éves gyereket a rendőrök – videó

Megbilincselték, majd pszichiátriai vizsgálatra vittek regy hétéves fiút a floridai rendőrök, miután a gyermek egy szidás után nekirontott a tanárának.

Az eset múlt csütörtökön történt Miamiban – írta a CBS News. Az elsős gyerek a menzán játszott az étellel, amiért rászólt egy tanár. Miután a fiú nem hagyott fel a szóvá tett magatartásával, a tanár kivezette az étkezőből. A srácban ekkor eltört valami, a folyosón ütni kezdte a tanár hátát, majd mikor mindketten elestek, még meg is rugdalta.

Az eset miatt rendőrt hívtak, a hatóság munkatársai bilincsbe verve vitték el a helyi gyerekkórházba pszichiátriai vizsgálatra, mivel úgy látták, magában és másokban is kárt tehet. A megbilincselt kisfiú rendőrautóba ültetéséről videó készült, melyet mostanáig 3,3 milliószor láttak a Facebookon:

Az anya teljesen kiakadt a bánásmódon. Hangsúlyozta, a fia nem küzd mentális betegséggel, rendőri brutalitást emleget. A rendőröknek egyébként a fiú apja engedte meg, hogy pszichiátriára vigyék a gyermeket. A cikk szerint a srác tombolásának számos szemtanúja is van, és a biztonsági kamerák is felvették, amit tett. Ettől függetlenül sokan felháborodtak a bilincselésen.