Ábel Anita (fotó: Instagram/Ábel Anita)

Nem látod többé a képernyőn Ábel Anitát

A Sztárban Sztár + 1 kicsi vasárnapi adásában volt utoljára a TV2 képernyőjén Ábel Anita, a színész-műsorvezető megható sorokkal köszönt el a képernyőtől.

A Bikk szerint Ábel Anita távozása már hetekkel ezelőtt felröppent, az utolsó pillanat viszont most vasárnap jött el. A cikk szerint a színész azért hagyja ott a csatornát, mert több időt szeretne tölteni családjával, kislányával.

Ábel Anita vasárnap az Instagramon köszönt el a TV2-től:

Itt nézheted meg online az elmúlt évek legjobb magyar filmjét, a Kojotot

Bár majdnem sikerült eldugni a nyilvánosság elől a 330 millió adóforintos támogatásból készült, lehengerlő kritikákat kapó Kojot című 2017-es filmet, a gyártó végül a nagy felháborodást látván mégis moziba engedi a kétórás drámát. Az alkotás a neten is fent van, mutatjuk, hol nézheted meg online.

Leesik az állad a MOM Park új szupermozijától – videók

Február 8-tól várja a mozizókat a CINEMAPink a MOM Parkban, a 4K-ban vetített filmeket egyedi tervezésű mozifotelekből, különleges hangrendszerrel megtámogatva élvezheted. Fotókkal és videókkal mutatjuk meg, hogy milyen lett a terem.

Jedi lett Bud Spencerből és Terence Hillből – videó

Gondolkodtál már rajta, miként festene a két legendás pofonosztó az Erő, a jedik, a birodalmi lépegetők és a Birodalom univerzumában? A The Treilers is így volt vele, egy egy rendhagyó előzetesben mutatják meg, mire jutottak.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt