Trafik (MTI Fotó: Mészáros János)

Összevertek egy fiatal lányt egy budapesti trafikban

Minden előzmény nélkül támadtak hárman egy 20 éves lányra a Lehel téri dohányboltban tegnap este. Leteperték, megrugdosták, a csapatot öt rendőr tudta csak megfékezni.

Az esetről a 24.hu számolt be csütörtök este, a lapnak a bajba jutott lány barátnője mesélte el a történteket. Mint mondta, durván negyed órával azután, hogy a lány elment tőlük, az alábbi SMS-t kapta:

„Nagy bajban vagyok, megvertek hárman, a Lehel téri dohányboltban vagyok, a sarokban, nem merek kimenni.”

A barátnő és barátja azonnal rohant a helyszínre, ott is voltak 10 percen belül.

A cikk szerint a lányra egy 25 éves férfi és két, 21 és 15 éves lány támadott rá előzmények nélkül. A lány cigit akart venni, ekkor a csapat szidni kezdte, majd pénzt akartak tőle.

Mikor nem kaptak, hátracsavarták a lány kezét, a hajánál fogva a földre teperték, a lábát és a bordáját kezdték el rugdosni, a fejét ököllel ütötték. A lap szerint nem kizárt, hogy a bántalmazott lány egy időre elvesztette az eszméletét.

A trafikos próbált segíteni, de nem járt sikerrel, így csak a rendőröket tudta hívni. A hatóság munkatársainak komoly energiába telt megfékezni a csapatot, végül már öt egyenruhás és egy mentő volt a helyszínen. A 25 éves srác – aki a rendőrautót is megrugdosta – priuszos, korábban 10 év letöltendő börtönt kapott, abból hatot le is ült.

Trafik (MTI Fotó: Mészáros János)