Babos Tímea (Fotó: Facebook)

Kifosztották Babos Tímeát a budapesti reptéren

Szétszabdalva, kifosztva kapta vissza Dohában a Grand Slam-győztes teniszező a csomagját, melyet még Budapesten raktak be a gépbe.

Babos Tímea indulatos Facebook-posztban számolt be minderről péntek reggel:

Mire megérkeztem Dohába, a táskám nyitva volt. Szétszabdalták és kiloptak belőle pár dolgomat.. És vajon honnan…

Posted by Babos Tímea on Donnerstag, 8. Februar 2018

“Mire megérkeztem Dohába, a táskám nyitva volt. Szétszabdalták és kiloptak belőle pár dolgomat.. És vajon honnan indultam? Budapestről…15 éve utazom és sosem fordult velem elő ilyesmi. Remélem, minél előbb megtalálják a tetteseket Budapesten, mert ez szánalmas!!! “

A Liszt Ferenc reptéren elharapózott poggyászfosztogatásáról a napokban írtunk a 444.hu nyomán. Ferihegyen annyira eldurvultak a poggyászlopások és kifosztások, hogy a budapesti dél-koreai nagykövetség január 19-én figyelmeztető posztot tett közzé a Facebook-oldalán a témában, mivel több koreai utasnak is eltűntek értékei.

A Bors ezután arról írt bennfentes informátorra hivatkozva, hogy a reptéri rakodók a személyzeti mosdó álmennyezetébe rejtik el, a kifosztásra érdemesnek tartott csomagokat pedig megjelölik. A cikk szerint van olyan, aki gyakorlatilag lopott márkás napszemüvegek értékesítéséből él.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!