Horror, ami történt a férfival, miután túl sokat játszott a telefonjával a WC-n

Kórházba került egy férfi Délkelet-Kínában, miután a vécén ücsörögve szórakozott a telefonjával. Amivel kezelni kellett, az maga a pokol.

A férfi a 24.hu szerint fél órán át játszott a mobilján a vécén ülve, majd lefeküdt aludni. Az éjszaka közepén azonban felriadt, mivel feltűnt neki, hogy

a végbele kilóg a testéből.

Az orvosok egy 16 centis dudort találtak a férfi ánuszában, amit műtéti úton kellett eltávolítani. Kiderült, a mobilozónak végbélelőesése volt, a belet már nem tartotta semmi a testben, ezért tudott szimplán kipottyanni.

A cikk szerint ez az állapot a férfinél már 4 éves kora óta fennállt, de nem igazán foglalkozott vele. Állapota folyamatosan romlott, míg végül egy elnyúlt mobilozás a klotyón meghozta a fájdalmas végkifejletet. Az orvosok szerint a vécézés meggyengítette a férfi medenceizmait, ez adta meg a kegyelemdöfést.

Meglepő vallomást tett Andynek Vajna Tímea – fotó

Napok óta azon pörög a bulvárvilág, hogy mi történhetett Andy Vajnával és Tímeával, miután a mozibiztos/TV2 tulaj/kaszinómogul felesége helyett igen szemrevaló személyi asszisztensével gálázott a hétvégén. Mindezek tükrében meglepődtünk, mikor megláttuk Vajna Timi csütörtöki Facebook-posztját.

Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Demcsák Zsuzsa

Élete legkeményebb időszakán van túl Demcsák Zsuzsa, emellett még súlyos betegséggel is küzd a volt műsorvezető – árulta el a volt ATV-s, aki az utóbbi időben nem igazán hallatott magáról.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt