Fotó: 24.hu/Karancsi Rudolf

Más nővel partizott Andy Vajna, kiderült, ki ő – videó

Mindenki meglepetésére nem a feleségével, hanem egy más nővel érkezett a Story gálára Andy Vajna. Tímea a sajtóból értesült erről, és a fotói alapján nem volt tőle boldog.

A 19. Story Gála eseményeit élőben tudósította a 24.hu. A lap kiszúrta, hogy a TV2 Csoport tulajdonosa nem Vajna Tímeával, hanem egy teljesen más nővel van.

null

null

null

null

Vajna Tímea egyébként a 24.hu-tól tudta meg mindezt, és az Instagram oldalára kipakolt ironikus tapsolós fotó szerint nem vette ezt túl jó néven:

Fotó: Instagram/Vajna Tímea

Aztán jött ez a fotó, ami vélhetően kapcsolódik az este eseményeihez:

A Story Magazin videót is készített a nőről, akivel Andy Vajna töltötte az estét:

Megtudtuk ki volt Andy Vajna kísérője a Story gálán

Andy Vajna ezúttal nem feleségével érkezett a Story gálára. Vajna Timi a 24.hu élő közvetítéséből tudta meg, hogy férje egy másik nővel partizott, Instagram-sztorija alapján nem volt boldog: egy tapsoló kézzel reagált a hírre. A Story megkérdezte a kormánybiztost, hogy ki a titokzatos és rendkívül csinos kísérője, aki egész este mellette volt. A válasz: ő Ági, a személyi asszisztense. #storygala2018

Posted by Story on Samstag, 10. Februar 2018

A Storynak a kormánybiztos kaszinómogul elárulta:

a kísérője Ági, a személyi asszisztense.

Meglepő vallomást tett Andynek Vajna Tímea – fotó

Napok óta azon pörög a bulvárvilág, hogy mi történhetett Andy Vajnával és Tímeával, miután a mozibiztos/TV2 tulaj/kaszinómogul felesége helyett igen szemrevaló személyi asszisztensével gálázott a hétvégén. Mindezek tükrében meglepődtünk, mikor megláttuk Vajna Timi csütörtöki Facebook-posztját.

Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Demcsák Zsuzsa

Élete legkeményebb időszakán van túl Demcsák Zsuzsa, emellett még súlyos betegséggel is küzd a volt műsorvezető – árulta el a volt ATV-s, aki az utóbbi időben nem igazán hallatott magáról.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt