VV Fanni (Fotó: 24.hu)

Meglepő fordulat VV Fanni ügyében

Újabb csavarról számolt be a Bors a VV Fanni ügyében folyó nyomozás kapcsán, az egykori valóságshow-sztár megölésével gyanúsított férfi a jelek szerint elbúcsúzhat a családi védelemtől.

A Bors információi szerint a gyilkossággal gyanúsított, két hónapja előzetesben ülő B. Lászlót senki sem látogathatja, elfogása óta nem látta szeretteit, nem is beszélhetett velük.

A lap szerint a családtagoktól, szeretteitől való elzárás az egyik legerősebb pszichikai fegyver a rendőrség kezében, és mivel B. László összetartó családban nőtt fel, ezzel lehet rá gyakorolni a legnagyobb nyomást.

Védelméről ügyvéd nagybátyja gondoskodott, de ennek vége. A lap szerint a nagybácsi ügyvéd helyett a rendőrség másik védőt kérvényez, és dr. Brodmann Pétert a továbbiakban tanúként akarja meghallgatni.

Dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász a Borsnak elmondta, azért léphették ezt meg, mert B. László ügyvédje olyan információk birtokában lehet az üggyel kapcsolatban, ami nem mint védő jutott a birtokába, hanem már alapvetően érdemi információkkal rendelkezett. Ilyen esetben pedig indítványozhatják, hogy tanúként legyen kihallgatva. Innentől pedig egyértelmű, hogy nem lehet tanú és védő is egyszerre.

VV Fanni (Fotó: 24.hu)