Fotó: police.hu

Sokkoló: szögvassal gyilkolt Tibor Szabolcsban – fotók, videó

Heteken át rejtegette annak a férfinak a holttestét egy komorói férfi, akit a gyanú szerint még február elején gyilkolt meg egy szögvassal.

A brutális eset részleteiről a rendőrség a honlapján adott hírt kedden. Mint írták, egyik hozzátartozója jelentette be egy 61 éves komorói férfi eltűnését a Záhonyi Rendőrkapitányságon 2018. március 1-jén. A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és visszatérően ellenőrizték a férfi lakcímét. Az eltűnt személyre 2018. március 5-én holtan találtak rá a rendőrök a lakóházához tartozó nyári konyha pincéjében. Megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta.

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai szerint a bűncselekmény elkövetésével L. Tibor 53 éves komorói lakos gyanúsítható, akit alig egy éve fogadott be otthonába a sértett. A rendőrök a feltételezett tettest a helyszínen elfogták, majd előállítását követően emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták.

A férfi részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy 2018. február 8-án a tulajdonost a nyári konyhában előzetes szóváltást követően egy szögvassal több alkalommal fejbe ütötte, aki ennek következtében életét vesztette. A holttestet végül a nyári konyha épülete alatti pincében rejtette el, amelyet lakattal lezárt.

Fotó: police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu