Fotó: Facebook/Nyíregyháza Spartacus FC

Az autópályán éjszakázott a hófúvás miatt a Nyíregyháza focicsapata

Rendesen elintézte a Nyíregyháza NB II-es focicsapatának éjszakáját az országot megrohant hófúvás: a team szombat este indult el Veszprémből, vasárnap reggelre értek haza.

Minderről a Nyíregyháza Spartacus FC számolt be a Facebook-oldalán vasárnap késő délelőtt, a posztot a 24.hu találta meg.

„A veszpréni győzelmek után hosszú út várt hazáig a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os és U17-es együtteseire. Egy baleset miatt leterelték a buszt az autópályáról.”

– áll a bejegyzésben.

„Veszprémből tartottunk haza, és Budapestig csak eső esett. Utána viszont intenzív havazás kezdődött, és Gelej környékén egy baleset történt az M3-as autópályán közvetlenül előttünk. Sokáig álltunk a sztrádán, majd a rendőrök mindenkit egy benzinkúthoz tereltek. Itt töltöttük az éjszakát, közben folyamatosan tartottuk a kapcsolatot a klub vezetőivel illetve a szülőkkel.”

– folytatódott a poszt. A sorok szerint szerencsére fel volt készülve a csapat a vesztegelésre.

„A hosszú út miatt egyébként is több élelmiszert vittünk magunkkal, így nem volt gond a fiúk ellátásával, a benzinkúton pedig használhatták a mosdót. Viharos szél fújt, nem lehetett látni az utat, és helyenként magas torlaszokat épített, így nem lehetett elindulni. Hajnali négy óra körül jelezték a rendőrök, hogy sikerült úgy megtisztítani az autópályát, hogy egy sávon haladhatunk. Egy hótoló után állt be mindenki, és 20-40 km/órás sebességgel közlekedtünk. Végül reggel 7 órára értünk haza, szerencsére mindenki jól van. Aki nem tudott haza utazni, annak a kollégiumban biztosítottunk ellátást”

– mondta Szatke Zoltán, az U16-os csapat edzője.

A HÓ FOGSÁGÁBANReggel 7-re értek haza az utánpótlás együttesek. A veszpréni győzelmek után hosszú út várt hazáig a…

Közzétette: Nyíregyháza Spartacus FC – 2018. március 18., vasárnap

Fotó: Facebook/Nyíregyháza Spartacus FC