Fotó: Facebook/Öttömös SE

Pacalozós edzőmeccsre hívta a magyar válogatottat a megye négyben játszó Öttömös

Az év trollkodását nyomta be az Öttömös SE a minap, mikor kihívta egy pacalpörkölttel körített játékra a Kazahsztán ellen zakózó magyar válogatottat.

A megyei negyedosztályban focizó csapat nyílt levelét a Facebookon a 444.hu szúrta ki:

“Meghívó és nyílt levél a Magyar Labdarúgó Válogatottnak

Tisztelt Magyar Labdarúgó Szövetség,
Tisztelt Magyar Labdarúgó Válogatott,
Kedves Dzsudzsák Balázs csapatkapitány!

Az Öttömösi Sportegyesület tisztelettel és nagy szeretettel meghívja a Magyar Labdarúgó Válogatottat egy barátságos felkészítő mérkőzésre az öttömösi sportpályára.

Csapatunk a megye IV. osztályú bajnokság első helyezettje, ezzel együtt a legtöbb gólt szerző egyesülete. Számos taktikai formációt, és rögzített szituációt ismerő játékosaink ellen a magyar válogatott a megfelelő védekezést is be tudja gyakorolni, egyúttal a magyar válogatott győzelme esetén a csapattagok a pozitív sikerélményt is megtapasztalhatják, míg öttömösi csapatunk a magasabb osztályba feljutás reményének tekintetében egy erősebb ellenféllel is felmérheti tudását.

A meccs utáni megfelelő energia fel– és visszatöltődéséről az egyesületünk elnöke – Rózsa Lajos – enyhén csípős, velős-csülkös pacalpörköltje méltón törődik, míg a jó kedvről és a csapatépítő hangulatról a helyi gazdák által lepárolt gyümölcsös alkoholos frissítők gondoskodnak.

Várjuk tisztelettel a visszajelzésüket,

Köszönettel,
Üdvözlettel:
Samu Zoltán játékos-edző,
és Varga Mihály csapatkapitány
Öttömös S.e.”

Reméljük, beleállnak a fiúk, hátha sikerül szépíteni kicsit az eredményeken. Bár az jelen teljesítményüket elnézve korántsem biztos

Fotó: Facebook/Öttömös SE