Kegyetlenül széttrollkodta a vegánok tüntetését egy szakács – videó

Kegyetlenül széttrollkodta a vegánok tüntetését egy szakács – videó

Megelégelte a torontói Antler étterem tulaja, egyben szakácsa, hogy december óta transzparensekkel, táblákkal demonstrálnak a hely előtt a vegánok, mondván, gyilkosság állatot enni. A férfinél betelt a pohár, és olyan revansot vett, hogy azóta is ömlenek hozzá a vendégek.

Michael Hunter étterme elé egy ismert állatvédő aktivista, Marni Ugar hívta össze a tüntetőket hónapokkal ezelőtt. Számuk azóta csak szaporodott, és a 24.hu szerint egyre kitartóbbak lettek: molinókkal, táblákkal patáliáztak az étterem előtt, mivel az, kapaszkodj,

állatokból készít fogásokat.

A férfi eddig bírta, hogy gyilkossággal, véreskezűséggel vádolták, még beszélni is próbált a tüntetőkkel, mondván, vegán kaja is van az étlapon, de ez sem számított. Most viszont elszakadt a cérna.

Fogott egy méretes szarvaslábat, kicsapta egy asztalra, közvetlenül az ablak elé, hogy jól lássák a tüntető vegánok, majd komótosan feldolgozta. Miután végzett, az egyik húst megsütötte, majd visszajött, és a demonstrálók előtt ette meg.

A tüntetés szervezőjét természetesen sokkolta a látvány. Hunter éttermébe viszont azóta szolidaritásul egyre többen foglalnak asztalt. Igen, a vegánok ahelyett, hogy ártottak volna, iszonyatos ingyenreklámot csináltak a helynek.