Megtámadták Endrei Judit lányát a HÉV-en, senki nem segített

Megtámadták Endrei Judit lányát a HÉV-en, senki nem segített

„Ha fiatalabb lennék, én is elhúznék ebből az országból! Remélem, a gyerekeim megteszik ezt!” – fakadt ki az ismert tévés, miután lányát a zsúfolt szerelvényen megtámadták a haját tépve, és senki nem kelt a védelmére.

Sütő Laura a Facebookon tette közzé néhány órája megrázó történetét, miszerint fényes nappal a HÉV-en, emberek közt támadtak rá, és mindenki csak lehajtotta a fejét:

„Hát itt tart a mai magyar társadalom… Pár perce sincs a történteknek, még mindig remeg testem-lelkem. Mindig úgy gondoltam, meg tudom magam védeni, „nagy kislány” vagyok már. Állok a héven, és várom a megállómat, a telefonomat már elraktam. Egy 40-es alkesz forma rám üvölt, hogy adjam oda a gyűrűmet, mert megtetszett neki. Én persze nem adom, új szerzemény… nekem is tetszik, pedig egy párszáz forintos bizsu. A hév tele van, ráadásul cserkészekkel… Még csak senki ránk sem hederít.

Miután határozottan nemet mondok, a forma fogja magát és megtépi a hajam. A héven. Tele emberekkel. Fényes nappal. Senki nem tesz semmit… egy férfi sem, egy cserkész sem, még egy nénike sem. Mindenki csak néz maga elé; egy fiatal lány testi bántalmazása kit is érdekelne a mai Magyarországon.

Leszállok, az alkesz jön utánam, és a gyűrűmért nyúl újra és újra. Kiabálok, hogy hagyjon békén, de lesokkoltam, már nem tudok tisztán gondolkodni. A telefonom már elő sem merem venni, nehogy az is megtetszen neki. Szerencsének mondható, hogy ott volt Dorottya, és mondta az embernek, hogy rendőrséget hív, ha nem megy el. Utólag is nagyon szépen köszönöm! Ezek után, és miután átugrottam Dorottya oldalára… az ürge elment (remélem, nem más lányokat/nőket zaklatni). Nem tudom, hogy hogy alakult volna a napom többi része nélküled.

Nekem sikeresen megalapozta a húsvéti ünnepeket… Ugyan nem először fordult elő velem ehhez hasonló, de fényes nappal, egy emberekkel teli héven?! Se nőnek, se férfinak nem kéne ilyen borzalmasan, és kiszolgáltatva éreznie magát! Ha látjuk, hogy valaki bajban van, segítsünk a másiknak, ne hunyjuk szemet felette… nem hiszem, hogy a héven ülő anyák és apák örülnének egy olyan telefonhívásnak, amiben édesanyukámnak az imént része volt, vagy épp legjobb barátnőnek, -barátnak. Szóval, legyünk mi magunk is óvatosabbak, de vigyázzunk a másikra is!!!”

A lány édesanyja Endrei Judit népszerű tévés, feldúltan osztotta meg 24 éves lánya posztját, ezekkel a szavakkal:

„Kicsit belerondítok most ebbe az ájtatoskodó, mindenki mindenkit szeret, mindenki mindenkinek csak szépet és jót kíván az ünnep alkalmából… Lehet, csak a düh, a tehetetlenség beszél belőlem, és mert az én gyerekemmel történt! De ha a gyerekeimet éri bántás, anyatigrissé válok!!!!

Szóval hetek, hónapok óta halljuk, látjuk, olvassuk, mind hangosabban, látványosabban, „majd jönnek a migránsok…” Sulykolják belénk, majd jönnek, és megerőszakolják asszonyaitokat, lányaitokat!

Nemrég hallottam ezt a statisztikai adatot: Magyarországon minden héten legalább egy nőt meggyilkol férje vagy volt férje, élettársa, barátja vagy volt barátja. Naponta átlag 3-4 nőt, gyereklányt ér valamilyen erőszakos bántalmazás. És lám, ezeket nem migránsok követik el, hanem habfehér bőrű, európainak mondott, keresztény kultúrájú, magyar atyámfiai!

Visszatérve a ma történtekhez, hogy világos nappal ne legyen egy tömegben egy, egyetlenegy ember , aki egy fiatal nő védelmére kelne! Aki legalább annyit megtett volna, hogy ráüvölt erre az emberre, megfenyegeti, hogy rendőrt hív. De nem, csendben lehajtja a fejét mindenki!

Ha fiatalabb lennék, én is elhúznék ebből az országból! Remélem, a gyerekeim megteszik ezt!”