Véradók előtt bántalmazott egy ápolót egy orvos Ajkán (fotó: Facebook/LAczkó Szilvia)

Véradók előtt bántalmazott egy nővért egy orvos Ajkán – videó

Megalázta, ütlegelte, majd székestül felborította az ápolót egy orvos az ajkai kórházban, mindezt a véradók szeme láttára. Az egyik szemtanú a Facebookon számolt be a felkavaró jelenetről, az RTL Klubnak az orvos azt mondta, régóta halmozódó feszültség miatt szakadt el nála a cérna.

Az eset október 20-án történt, mikor egy helyi gyárnak szerveztek véradást – derült ki az RTL Klub Híradójából. A doktornő a véradók előtt szidta az ápolót, de úgy, hogy a donorok szóltak neki, hogy hagyja már abba, beszéljen tisztességesen. A doktornő azonban megütötte a nővért, majd székestül úgy felborította, hogy beverte az ajtóba a fejét, majd sírni kezdett. A jelenetről fotó és hangfelvétel is készült.

Az egyik véradó a Facebookon írta le, amit tapasztalt, hozzátéve, volt bent két fiatalabb egészségügyi dolgozó, akik annyit mondtak az egészre nevetve, nem kell vele foglalkozni, múltkor is eljátszotta a műkönnyeket.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1987116104680588&set=a.1158495267542680&type=3&theater

Az orvos az RTL Klubnak azt mondta, régóta húzódó feszültség van közte és a nővér között, a véradáson ez kipattant belőle, a viselkedéséért elnézést kér. A csatorna úgy tudja, az eset miatt belső vizsgálat indult a kórházban.

Véradók előtt bántalmazott egy ápolót egy orvos Ajkán (fotó: Facebook/LAczkó Szilvia)