VV Fanni (fotó: RTL Klub)

Újabb fordulat: sportfogadás miatt halhatott meg VV Fanni?

Lapinformációk szerint közvetlenül eltűnése előtt több millió forintot kivett a bankszámlájáról VV Fanni, melyet tartozásai miatt akart megszerezni a meggyilkolásával vádolt B. László.

Egyre szövevényesebb a tavaly november óta eltűntként keresett, de vélhetőleg meggyilkolt Novozánszki Fanni ügyében indult nyomozás. A Blikk most arról írt, eltűnése előtt Fanni több millió forintot vett ki a bankból, mely a lap információi szerint halálának oka is lehet.

Mint írták, rendőrség feltételezése szerint az előzetesben ülő gyanúsított, B. László a lány millióit akarta megszerezni, hogy aztán sportfogadásra költse az összeget. A nyomozók megtalálták azokat az SMS-eket, amelyekben a férfit a hitelezői fenyegették. Több tízmillió forintra rúgott az az összeg, amivel B. László különböző személyeknek tartozott.

A Blikk információi szerint B. László terve az volt, hogy a nyereménnyel egy kaszinóvárosba utazik, hogy ott szerencsejátékkal fialtassa az összeget. Ezt az értesülést dr. Lichy József, Fanni családjának ügyvédje is megerősítette a lapnak.

„Feltételezésem szerint, aki eltüntette Fannit, valójában a pénzét akarta, csak elvinni már nem tudta a lakásból, mert a dolgok nem úgy alakultak, ahogy eltervezte. A gyanúsított pánikba esett, és akkor már csak a menekülés hajtotta. Úgy látom, a rendőrség alapos munkát végez, ami talán nem mindig gyors és látványos, de hosszú távon annál hatékonyabb”

– idézte a lap az ügyvédet.

Dr. Brodmann Péter, B. László korábbi ügyvédje szerint más állhat a milliók hátterében. Szerinte Fanni a pénzt egy barátnőjének szánta, hogy ki tudja fizetni a plasztikai műtétjét. Megjegyezte, ugyanarról a nőről van szó, aki akkor is ott volt Fanni lakásában, amikor László november 20-án felment, és eszméletlen állapotban találta a lányt.

„Ő adta az utasítást, hogy fuvarozza az ájult Fannit egy bizonyos helyre, és ott adja át két férfinak. Volt védencem ezt meg is tette, és az ő szerepe itt véget ért ebben a történetben”

– mondta el az ügyvéd.

VV Fanni (fotó: RTL Klub)