Videóban mesél állapotáról a szívműtéten átesett Arnold Schwarzenegger

Videóban mesél állapotáról a szívműtéten átesett Arnold Schwarzenegger

Mindenki Terminatora kamera elé ült, hogy az Instagramon számoljon be követőinek arról, hogyan érzi magát nyitott szívműtétje után.

A testépítő-színész-volt kormányzó-halálosztó március végén feküdt kórházba, hogy szívkatéterezést hajtsanak végre rajta – írtuk akkor.

A beavatkozás során azonban komplikációk léptek fel, ezért azonnal nyitott szívműtétet kellett rajta végrehajtani. A műtétből egyébként a legendás egysorosával, az „I’m back”, azaz „Visszatértem”-mel ébredt.

Schwarzenegger most egy videót posztolt az Instagram-oldalára, ahol elmondja, hogy is van.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you all for caring. We are moving forward!

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,

„Helló, mindenki! Köszönöm nektek a jókívánságokat, a képeslapokat, e-maileket, üzeneteket, telefonhívásokat, melyek a világ minden pontjáról érkeztek, igazán sokat jelentenek nekem, nagyon kedvesek vagytok.

Már sokkal jobban vagyok, és bár alapvetően pozitív attitűd jellemző rám, azt azért mégsem mondhatom, hogy nagyszerűen érzem magam. Az még odébb van, de már gyógyulok. Jó kezekben voltam, az orvosok, nővérek gondomat viselték, mindenki fantasztikus volt. Most sakkal tornásztatom kicsit az elmémet. Majd mesélek még, hogy vagyok”

– mondta.

Jobbulást, T-101-es!