Légpuskával lőttek arcon egy 16 éves lányt a buszmegállóban Székesfehérváron – fotók

Légpuskával lőttek arcon egy 16 éves lányt a buszmegállóban Székesfehérváron – fotók

Találomra lövöldöz valaki emberekre a székesfehérvári Interspar előtti buszmegállóban, egy fiatal lánynak centikkel vétette csak el a szemét. A rendőrség még keresi az elkövetőt.

„Hogy a p#csába jutott ilyen az eszedbe fényes nappal a Székesfehérvári (Budai u.) Interspari buszmegállóba valahonnan LÉGPUSKÁVAL lőni emberre !!! A kis húgomra!!!”

– fakadt ki Vivien a Facebookon, miután húgát, Celinát valaki arcon lőtte egy légpuskával. A lövedék a lány bal szeme alatt mindössze centikkel csapódott be, az arcából dőlt a vér, egyből rohantak is az ügyletre. Vivien fotókat is mutatott a bejegyzésben a húga sérüléseiről:

TE AGYALÁGYULT REMÉLEM ELJUT HOZZÁD IS !!!!!! Hogy a picsába jutott ilyen az eszedbe fényes nappal a Székesfehérvári…

Közzétette: Helbig-Simon Vivien – 2018. április 16., hétfő

A Bors cikke szerint az elkövető találomra lövöldözi az embereket, akik a hipermarket előtti buszmegállóban gyülekeznek.

A lap szerint nem csak Celinát találta el a beteg elméjű orvlövész: egy másik várakozót combon lőtt, rajta kívül pedig két másik áldozat is jelentkezett a rendőrségen. A gyanú szerint a férfi vagy a megállóhoz közeli panelek irányából, vagy pedig a megálló mögötti fenyőfa irányból lövöldözhet.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.