Fotó: Facebook/Molnár Ferenc Caramel

Megrázó bejelentést tett Caramel a Facebookon

Kedd este jelentette be Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi, hogy kislányuk, Szofi leukémiával küzd. Most azt is elárulták, hogyan derült fény a 3 éves gyermeknél a bajra.

“Borzasztó nehéz leírni e sorokat, de szükségesnek érezzük. Szofit leukémiával diagnosztizálták, a kórházi kezelés azonnal megkezdődött. Ezzel hirtelen belezuhantunk minden szülő leglidércesebb rémálmába. Nem tudjuk miért, hogyan, és miért pont velünk történt. Egyelőre felfoghatatlan. Ugyanakkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy kicsi lányunk, életünk értelme hamarosan meggyógyul, és még erősebben és egészségesebben folytatja útját az életben.”

– áll a szívszorító Facebook-posztban, melyet kedd este tett közzé Caramel.

“Kevesen tudják, de a gyermekkori leukémia nagyon jó arányban gyógyítható. Teljesen, minden későbbi következmény nélkül. Nem vagyunk egyedül, és a számtalan pozitív példa erőt ad. Reméljük, a mi példánk is erőt fog adni másoknak.”

– folytatódik a poszt, melyben megkérnek mindenkit, ne keressék most őket semmilyen formában.

“Tudjuk, hogy mindenki jót akar, de nekünk most az az első, hogy összekapaszkodjunk, és gyermekünket minden erőnkkel segítve átvészeljük az előttünk álló nehéz hónapokat. Szofi lelkét, nyugalmát senki és semmi nem zavarhatja. Feleségem és a magam nevében is nagyon szépen köszönöm, hogy ezt megértitek és tiszteletben tartjátok! A fellépéseimnek, feladataimnak az erőmhöz mérten megpróbálok eleget tenni. Kérem Istent, adjon erőt életünk legnagyobb küzdelméhez.”

A család képviselője a Blikknek beszélt arról, hogyan derült fény a betegségre.

A lap szerint Szofit hosszan elhúzódó, lázas betegség miatt vitték orvoshoz. A gyermektől a kórházban vért vettek, ezután érkezett a sokkoló diagnózis. Caramelék hétfőn tudták meg, hogy beteg a lányuk. Bíznak a gyógyulásban, de azt is tudják, hogy ez egy hosszú és nehéz folyamat lesz, és mint minden család hasonló helyzetben, ők is mindent ennek rendelnek alá.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!