Feltámadt a főtt hal, miután felszolgálták – videón a jelenet

Sokkoló látványt videóztak egy kínai étteremben, ahol a megfőzött és felszolgált hal úgy döntött, egy vehemens mozdulattal inkább leugrik a tányérról a vendégek orra előtt.

A szokatlan közjáték május 2-án történt, az erről készült felvétel azóta hasít a kínai YouTube-on, a Youkun – írja a Daily Mail.

A cikk szerint a párolt lepényhal gyömbérrel és hagymával érkezett meg az asztalhoz elfogyasztásra készen. Egyszer csak csapott egyet a farkával, majd nemes egyszerűséggel egy nagy ugrással levetette magát a tányérról. Mondanunk sem kell, hogy több vendég befejezte az étkezést a látvány hatására:

A látottakra két magyarázat lehetséges. Az egyik, hogy szerencsétlen hal még életben volt, a másik pedig az, hogy még voltak olyan sejtjei, idegei, melyek reagáltak az ingerre, holott már az agy és a szív nem működött.

Nemrég egy félbevágott, fej nélküli hal kezdett el ficánkolni egy boltban, az erről készült videót milliók látták a Twitteren. Ezt mi is megmutattuk, továbbá meg is magyaráztuk a cikkünkben, hogy mi állt a jelenség hátterében:

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!