Beesett egy idős nő a 4-es metró mellé, Magyarország minden nyomorúsága megelevenedett

Beesett egy idős nő a 4-es metró mellé, Magyarország minden nyomorúsága megelevenedett

Újabb elképesztő történet kering a Facebookon az emberi közönyről, a budapesti járókelők alpáriságáról, ezúttal Dr. Novák Hunor személyes megtapasztalásából.

Az eset tegnap történt a népszerű gyermekorvossal. A 4-es metrón utazva egyszer csak azt látta, hogy egy idős nő beesett, majd jobb karja válltól beszorult a metró és a peron közé, amit egy hirtelen ötlettől vezérelve testápolóval sikerült csak kiszabadítani. Innen jön a poszt szomorú része.

Novák Hunor szerint ugyanis rengeteg volt a katasztrófaturista, akik segítség helyett inkább levideózták a balesetet.

Hiába kértem többször hangosan, nem segítettek a nő testét, törzsét húzni hátrafelé, és miután sikeresen kiemeltem a nő karját, 3-4x kellett szinte ordibálva kérnem, hogy valaki adjon már végre papírzsebkendőt, hogy a kezeimről folyó vért legalább le tudjam törölni…

– írta.

Az egész „slusszpoénjaként” megemlítette, hogy a kiérkező mentősöktől csak nehezen kapott kézfertőtlenítőt és azt is csak minimális mennyiségben. Ugyanakkor ezért nem a mentősöket hibáztatja, hanem a pocsék egészségügyet, mert emiatt van az, hogy ha a ő fertőtlenítőt kap, akkor nem jutott volna a többi betegnek, mert egyszerűen nincs.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Beesett és beszorult a metró mellé egy néni – így szedtük ki testápolóvalKb. egy órával ezelőtt a négyes metrón utazva…

Közzétette: Dr. Novák Hunor – 2018. május 4., péntek