Az eladott kocsi (fotó: police.hu)

Eladta főnöke kocsiját a csepeli pizzafutár, majd tett egy „visszautasíthatatlan” ajánlatot

Egyszerre lehet esélyes a hónap legrosszabb alkalmazottja és a hónap ökre címre Arnold, aki pizzafutárként abban a szempillantásban eladta a munkavégzésre kapott autót, amint hozzáfért, majd a helyzetet egy elképesztő ajánlattal súlyosbította.

A srác ténykedéséről a rendőrség számolt be pénteken, így nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, némi hiba csúszott a mestertervében.

A 23 éves budapesti K. Arnoldnak május 4-én munkavégzés céljából átadta a főnöke az autóját. Arnold azonban a megadott címekre nem szállította ki a pizzákat, és a munkahelyére sem ment vissza. Három nappal később üzenetben megírta a főnökének, hogy az autót ellopták tőle,

de ha átad neki 200 ezer forintot, akkor esetleg vissza tudja szerezni a járművet.

A főnök ezzel nem élt, inkább szólt a rendőröknek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a bejelentést követően, 2018. május 8-án elfogatóparancsot adtak ki K. Arnold ellen, akit a rendőrök másnap délelőtt Csepelen felismertek és lekapcsoltak.

A férfit előállították a III. kerületi rendőrkapitányságra, ahol jármű önkényes elvétele és sikkasztás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során elismerte a bűncselekmény elkövetését, valamint azt, hogy a járművet nem lopták el tőle, hanem eladta. A rendőrök egy csepeli ház udvarán megtalálták az autót is, amit később visszaadtak a tulajdonosának.

Az eladott kocsi (fotó: police.hu)