27 fokkal tér vissza a kora nyár a hosszú hétvégén

Elfelejtheted a hűvös, borongós napokat a pünkösdi hétvégén: rengeteg napsütésben lesz részed, de helyenként egy-egy zápor, zivatar is meglephet. Rád fagyni azonban nem fog az esővíz: 26-27 fokot mutat majd várhatóan a hőmérő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb előrejelzése szerint pénteken több órára kisüt a nap, de többfelé alakul ki zápor, délen néhol zivatar is. Emellett többfelé megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 9-14, a legmagasabb 20-25 fok között várható.

Szombaton napos idő várható, elszórtan valószínű zápor, zivatar. A szél többfelé élénk, néhol erős, zivatar környezetében a szél viharos lehet. A leghidegebb órákban 7-13 fok lehet. Napközben 22-26 fokig melegszik a levegő.

Pünkösdvasárnap és -hétfőn sok napsütés várható, helyenként alakulhat ki zápor, zivatar – idézi a prognózist az MTI. Vasárnap a Tiszántúlon, hétfőn helyenként megerősödhet a szél, amely zivatar környezetében viharos is lehet.

A minimumhőmérséklet mindkét nap 8-14 fok között valószínű. A nappali maximumok vasárnap 22-26, hétfőn 23-27 fok között alakulnak, ami már ismét igen nyárias lesz.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!