Rendőrök a Westendben (MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Ordítva verekedett két nő a Westendben, a fiatalabbat tolószékben vitték el

Egymásnak esett egy 35 éves nő és egy 18 éves lány szerda délután a Westendben, de olyan durván, hogy a fiatalabbhoz tolószék kellett utána.

Minderről a 24.hu számolt be egy szemtanú elbeszélése nyomán. A cikk szerint az anyuka az éttermek felől jött 6 év körüli kislányával, amikor a Rossmann előtt egy lány testvérpár meglökte a gyermekét. Ebből persze vita lett, mire a testvérek egyike egy szatyorral fejen kólintotta hátulról az anyukát.

És itt szabadultak el az indulatok:

„A kislány anyja ezen annyira bedühödött, hogy hátrébb lépett, majd nekifutásból hasba rúgta a lányt, mindeközben a testvére ordított persze. Ezek után elkezdték tépni egymás haját, a lány kezéből kiesett és szétrobbant a turmixos pohár, majd mindketten a Rossmann kirakatának csapódtak. Az anyuka elgáncsolta a lányt, aki a földre esett, beverte a fejét, és lent is maradt. A testvérpár mindkét tagja ordított, az egyik a fájdalomtól, a másik pedig az anyukával, aki védte az igazát.”

– idézte a szemtanú szavait a 24.hu.

A bunyónak végül az odarohanó biztonsági őrök vetettek véget. Először az anyukát és a kislányt vitték be biztonsági szobába, majd az egyik lányt. Utána betették egy kerekesszékbe a földön fekvő lányt, és bevitték őt is a szobába.

A két nőt kihallgatták a rendőrök, garázdaság miatt indult ellenük eljárás.

Rendőrök a Westendben (MTI Fotó: Balogh Zoltán)