Elkapták a srácot, aki Zabaron gyilkolhatott – videó

Elfogták a rendőrök azt a fiatalt, aki megalapozott gyanú szerint végzett egy 28 éves férfival szombatra virradóan Zabaron, az utcán. Az is kiderült, mi lehetett a gyilkos eszköz.

Amint arról hírt adtunk még délelőtt, hogy szombat hajnali háromnegyed kettőkor bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint megöltek egy 28 éves férfit a Nógrád megyei Zabar egyik utcáján.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság késő délutáni közleménye szerint a rendőrök a forrónyomos intézkedések eredményeként beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves domaházai lakost.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi a bejelentést megelőző időben Zabar településen, az utcán – hangos szóváltást követően – a nála lévő bajonettel bántalmazta a 28 éves sértettet, aki ennek következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a 23 éves férfit emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!