Fotó: Facebook

Kiakadtak a szülők a katasztrofális gyermeknapi Slime Show miatt

Egymást érik a csalódott kommentek a vasárnapi Slime Show miatt, mely szülői beszámolók szerint amellett, hogy lehúzás volt, még a szervezés is több sebből vérzett.

A Millenárison tartott rendezvényt rengeteg gyermek várta, mivel igen nagy divat mostanság a kissé gusztustalan nevű, nyúlós ragacsgyurma. A show-ra rengetegen látogattak ki, de a jelek szerint ezt a tömeget nem tudták kezelni a szervezők.

Az izgalmas gyermeknapi program hamarosan tömegnyomorrá vált, sorba kellett állni a tűző napon, sokan pedig egyenesen lehúzásnak nevezték a borsos árakat, és a cserébe járó elenyésző dolgokat.

Fotó: Facebook

A 444.hu egyik olvasója így foglalta össze tapasztalatait.

„Ma 6 gyerekkel a Slime Shown jártunk. Lincshangulat volt. (…) 5000.-/gyerek árért cserébe konkrétan 2 óra tűző napon sorban állás volt a 2 dl-es kínai vödörért, majd nem volt alapanyag, nem fértek az emberek a sátrakba ahol elvileg animátorok segítettek volna de elmenekültek baszki! (…) A gyerekek nyakig mosószeresen ragasztósan álltak (százakról beszélek), mert nem volt csak 1 helyen csordogáló víz amihez nem fért hozzá senki. (..) Nagyon durva volt a helyzet. Igazi szlájm forradalom volt.”

Közben a rendezvény Facebook-eseményéhez is ömlenek a negatív kommentek, ezekből válogattuk ki a legjellemzőbbeket:

Forrás: Facebook/Slime Show

Forrás: Facebook/Slime Show

Forrás: Facebook/Slime Show

Forrás: Facebook/Slime Show

Forrás: Facebook/Slime Show

A 444.hu szerint a jegyvásárlók közül sokan említették, hogy értelmetlen módon kétszer kellett sorban állniuk, egyszer a bejutáskor a karszalagért, majd utána még egyszer a karszalaghoz járó vödörért, alapanyagokért és plakátért.

Fotó: Facebook