Dupla, tripla mobilnetet kapsz ajándékba egész nyáron – részletek

Dupla, tripla mobilnetet kapsz ajándékba egész nyáron – részletek

Van, akinek megduplázta, van, akinek megtriplázta a korlátlan beszélgetést kínáló díjcsomagjainak adatkeretét nyár végéig az egyik magyarországi szolgáltató.

A HVG szerint az ajándéknak a Telenor ügyfelei örülhetnek.

A szolgáltató a cikk szerint a Blue S csomag 300 MB-ja helyett 1 GB, a Blue L csomagban a 2 GB helyett 6 GB adatmennyiséget biztosít előfizetőinek augusztus 31-ig, míg a 2 gigabájtos Blue M és a 10 gigabájtos Blue XXL csomagokban foglalt internetezési lehetőséget duplájára növelte.

A többiek sem maradnak le

Hasonló ajándékkal cirógatja előfizetői lelkét a Vodafone is. Ez a szolgáltató azt ajánlotta fel, hogy ha augusztus 31-ig aktiválod a havonta megújuló Tuti Net csomagot, akkor – az 1 gigabájtos és 5 gigabájtos adatopciója esetén is – megduplázza a tarifához járó adat mennyiségét. A kapacitás 30 napig használható fel, belföldön és az EU-ban. A HVG megjegyzi, a nyári ajánlat azoknak a meglevő ügyfeleknek is elérhető, akik az akció indulása előtt már rendelkeztek havonta ismétlődő Tuti Nettel.

A cikk megemlíti, hogy nemrég a Telekom kedveskedett a fenti szolgáltatókhoz hasonlóan előfizetőiknek. Ez a cég május elején megduplázta a mobilcsomagban foglalt adatmennyiséget a vezetékes és mobilszolgálatásokat is magában foglaló Magenta 1 csomag előfizetőinek.