Hatalmas lángokkal ég egy raktár Budapesten – videók

Hatalmas lángokkal ég egy raktár Budapesten – videók

Ötemeletes lángokkal ég egy raktárépület a 13. kerületben – írja a Zoom.hu, és a Facebookon is sorban jönnek a szemtanúk fotói, videói. A tűzoltók és a katasztrófavédők már a helyszínen vannak.

A lap úgy tudja, a Best Byte műszaki áruház és a Ramiris számítástechnikai nagykereskedés háromezer négyzetméteres raktárépülete gyulladt ki a Frangepán utcában. Személyi sérülés nem történt.

Beszámolók szerint a cégek árukészlete, irattára, szerverei is égnek, utóbbira utalhat, hogy elérhetetlenek a honlapjaik is.

A Zoom.hu élőben közvetít a helyszínről:

Az MTI a katasztrófavédelem közlése alapján azt írja, a környéket kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre. A szakemberek mobil laborja semmilyen anyagból nem mutatott ki egészségre káros értéket – tették hozzá.

Füst gomolyog egy háromezer négyzetméteres, műszaki berendezéseket tároló raktárépület felett a XIII. kerületi Frangepán utcában 2018. június 13-án. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Az oltáson több mint ötven fővárosi hivatásos és zuglói önkéntes tűzoltó dolgozik.

A rendőrség a honlapján azt írta, az Üteg utca és a Hajdú utca között teljes szélességében lezárták a Frangepán utcát. A forgalmat a környező utcákba terelik.