Tűzoltók dolgoznak 2018. szeptember 4-re virradó éjjel egy családi ház előtt a Pest megyei Felsőpakonyban, ahol eddig tisztázatlan okból összedőlt egy 50 négyzetméteres melléképület egy része. A romok között egy kisgyermeket talált a katasztrófavédelem kutyás keresőszolgálata, a gyermeket megpróbálták újraéleszteni, de ez nem sikerült.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Összedőlt egy melléképület Felsőpakonyban, egy kisgyerek meghalt

Összedőlt egy melléképület egy része a Pest megyei Felsőpakonyban keddre virradó éjszaka. A romok között egy kisgyermeket talált a katasztrófavédelem kutyás keresőszolgálata, akit nem sikerült újraéleszteni.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye szerint egy kb. ötven négyzetméteres melléképület egy része dőlt össze keddre virradóan Felsőpakonyban, a József Attila utcában.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, egy kisgyermek a törmelék alatt rekedt.

Őt a nagy erőkkel a helyszínre riasztott fővárosi hivatásos és a gyáli önkéntes tűzoltók a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kutatták fel, majd emelték ki. A mentők azonban nem tudták megmenteni az életét.

Tűzoltók dolgoznak 2018. szeptember 4-re virradó éjjel egy családi ház előtt a Pest megyei Felsőpakonyban, ahol eddig tisztázatlan okból összedőlt egy 50 négyzetméteres melléképület egy része. A romok között egy kisgyermeket talált a katasztrófavédelem kutyás keresőszolgálata, a gyermeket megpróbálták újraéleszteni, de ez nem sikerült. MTI Fotó: Mihádák Zoltán