A budapesti reptér (fotó: Wikipedia.org)

Szétlopva, mocskosan kapta vissza bőröndjét egy magyar család Ferihegyen

Keserű szájjízzel fejezte be a nyaralását egy magyar család, akik Spanyolországból repültek haza szombaton. Poggyászuk a landolás után elveszett a bőröndfosztogatások miatt elhíresült Ferihegyen, és ahogy előkerült másnap, úgy senki sem akarja viszontlátni a csomagját.

Az Index szerint a család Málagából repült haza szeptember elsején késő este a Ryanair egyik járatával. Budapesti landolásuk után a csomagjuk nem lett meg, hiába várták a szalagon. A problémát jelezték a pultnál, ott azt mondták nekik, menjenek haza, és telefonáljanak az illetékeseknek.

A táska másnap reggel előkerült, de borzalmas állapotban volt.

A csomagot felnyitották, a benne lévő ruhákat átforgatták, majd koszosan, olajosan visszadobálták a bőröndbe, és szalaggal ragasztották le. Pótolhatatlan fotók tűntek el, emellett más személyes holmik is hiányoztak.

– írta az Index.

A lap szerint a család nőtagja szeretett volna panaszt tenni és jegyzőkönyvet felvenni, de állítása szerint a Ryanair nem volt ebben a segítségére, mivel szerintük a csomag a szalagon volt, ezért ők véleményük szerint tehetetlenek az ügyben.

A budapesti reptér (fotó: Wikipedia.org)