Elkapták a budaörsi Tescóban izmozó párost – videó

Elkapták a budaörsi Tescóban izmozó párost – videó

Fura bunyót filmeztek hétfőn a budaörsi Tesco csemegeosztályán, az arról készült videó azóta bejárta az országot. A rendőrség mostanra elkapta a gyanúsítottakat.

A bevásárközpontba erősen nem illő jelentet mi is megmutattuk neked, ebben a cikkünkben találod a videót a balhéról:

Pénteken a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, elkapták az ügy gyanúsítottjait. A közlemény szerint a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat eljárást garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 21 éves taksonyi férfi és egy 27 éves érdi nő ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. június 11-én este egy budaörsi áruházban szóváltást követően bántalmazott egy másik férfit. A dulakodás során az áruház több berendezése is megrongálódott. A 21 éves férfi társaságában lévő nő pedig a sértett barátnőjével keveredett szóváltásba, akivel dulakodni kezdett és bántalmazta őt.

A budaörsi rendőrök az ügyben végrehajtott adatgyűjtés során azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, akiket 2018. június 14-én délután Érden fogtak el. Előállításukat követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket, az eljárás jelenlegi szakaszában mindkét gyanúsított szabadlábon védekezhet.