Ütős választ kapott az “állat módjára szirénázó” mentőktől Vince – videó

Szirénázásuk miatt kelt ki minősíthetetlen hangnemben egy férfi a magyar mentők ellen, demonstráció szervezését is belengetve. Az Országos Mentőszolgálat nem maradt adós a válasszal.

Vince sérelmeiről csütörtök este adtunk hírt. Levelében, melyet Kormos Anett humorista, írónő olvasott fel, felháborodásának adott hangot a “borzalmas szirénahasználat miatt”, szerinte csak azért, hogy kicselezzék a lámpákat. “Szirénáznak, mint az állat” – véli a levélíró, aki szerint a mentők egyenesen “keleti neveletlen barbár állatok”.

Ha lemaradtál erről a minőségi sirámgyűjteményről, az alábbi cikkünkkel bepótolhatod:

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán megosztott videó tömegekhez jutott el, és mily meglepő, nem sokan osztották Vince véleményét. A mentők péntek délután előálltak egy válasszal, melyet szintén Kormos Anett olvasott fel. Mutatjuk, és közben sajnáljuk a tudálékos levélírót, mert úgy égetik szénné, hogy itt halljuk a ropogást:

TISZTELT I. VINCE!Ime az Országos Mentőszolgált válasza Vince panaszlevelére. A választ Kormos Anett humorista/írónő olvasta fel.#omsz70 #mentők

Gepostet von Országos Mentőszolgálat am Freitag, 15. Juni 2018

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!