Luxus Bogi: már az óvodában a pénz használatát kellene tanítani

Luxus Bogi: már az óvodában a pénz használatát kellene tanítani

A pénzről és egy jó feleség szerepéről tanította a magyar tévénézőket nem középiskolás fokon Csősz Boglárka, a Feleségek luxuskivitelben szereplője. A szépségkirálynő/modell/színésznő elárulta azt is, szerinte mi kell a boldogsághoz.

Bogi minderről az RTL reggeli műsorában beszélt, a műsorban elhangzó életvezetési tanácsait a 24.hu kivonatolta.

A luxusfeleség kifejtette, szerinte a magyar társadalom rendkívül rosszul áll a pénzhez.

„Nagyon korán kellene hozzáfogni ahhoz, hogy megszokjuk a pénznek a használatát, a megkeresését, akár az óvodákban az iskolákban ezt tanítani kellene. Meg kell tanítani, hogyan kell használni, hogyan legyünk boldogok.”

– mondta Bogi, aki már tizenéves korában tudta, hogy nem akar azon az anyagi szinten megrekedni, ahol akkor tartott.

„Mindenkinek jár a boldogság és az anyagi jólét. Meg kell tanítani, hogy hogyan kell ehhez hozzájutni és hogyan kell kezelni. Nekem nagyon nagy lecke volt az életem során, hogy nem volt támogatásom és mindent nekem kellett megkeresnem, beosztanom és az egész életemet létrehoznom. 24 voltam, amikor a férjemmel találkoztam, addig teljes mértékben egyedül irányítottam az életemet és minden pénzemet saját magam kerestem meg. Azt gondolom, ha valaki boldog szeretne lenni és kiteljesedni a karrierjében, az életébe, a pénz az egyik legfontosabb dolog, hogy hogyan tudjuk azt kezelni. a magyar társadalomban ez egy picit tabutéma és senki nem akar róla beszélni”

– tette hozzá. A műsort itt nézheted meg teljes egészében: