Az utolsó pillanatban mentették ki a sínekre zuhant embert – hajmeresztő videó

Másodpercei se voltak már annak a férfinak, aki egy sydney-i állomáson esett be a sínek közé, közvetlenül azelőtt, hogy befutott volna a szerelvény. Élete legnagyobb szerencséje volt, hogy épp akkor érkezett egy segítő szándékú utas.

A jelenetet a Sydney Trains vasúttársaság osztotta meg a Facebookon, felhívva a figyelmet, hogy mennyi ilyen eset történik.

“Képzeld el, hogy ezer tonnányi acél zakatol feléd 60 kilométer per órával”

– írta a társaság a videóhoz, melyen csodával határos módon szerencsés megmenekülést és nem pedig horrorbalesetet látsz. A felvétel attól félelmetes igazán, hogy az állomás kihalt, hosszú másodpercekig senki sincs a peronon, észre sem veszik, hogy egy ember bajba került. Aztán szerencsére érkezik a megmentő, szinte egyszerre a vonattal:

Berala

Imagine being in charge of 1000 tons of steel travelling at 60km/h… and you're confronted with this.The reality is that many of our drivers will be involved in a similar incident.The impact this can have on our network is obvious, but many don't consider the effect this can have on our Drivers, Guards and Station Staff.Please… be careful around trains.https://transportnsw.info/travel-info/safety-security/safety-when-travelling-by-train

Gepostet von Sydney Trains am Montag, 9. Juli 2018

A vasúttársaság óvatosságra int minden utazót, és ezt a világ másik felén, nálunk is érdemes megszívlelni.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!