Részlet az RTL Klub Híradójából

Rejtélyes módon került egy szántóföld közepére egy győri férfi – videó

X-aktákba illő szori esett meg egy győri férfivel, aki vasárnap hajnalban egyszer csak azt vette észre, hogy kocsijával egy szántóföldön vesztegel, de hogy hogyan került oda, arról fogalma sincs. A kiérkező rendőrök és mentők sokáig keresték a sofőrt, aki nem állt alkoholos vagy egyéb befolyásoltság alatt.

Az RTL Klub szerint az eset vasárnap hajnalban történt Győr közelében. Egy 34 éves férfi azzal hívta a 112-őt, hogy egy szántóföldön van, de hogy pontosan hol, illetve hogy miért, azt nem tudja.

A rendőrök és a mentők keresni kezdték, végül az út mellett durván egy kilométerre találták meg a segítséget kérő férfit, autója mellett. A férfi nem fogyasztott alkoholt, tiszta volt a tudata, csak fogalma nem volt, hogyan került oda. Addig volt meg neki a történet, hogy hazafelé tartott, aztán hirtelen itt találta magát.

A sofőr egy bordatöréssel került a sürgősségire, de nem volt életveszélyben. A csatorna úgy tudja, a férfinek korábban már voltak emlékezetkiesései. Azt, hogy mi történt most, és miként került egy kilométerre a főúttól, még vizsgálja a rendőrség.

Részlet az RTL Klub Híradójából