Így reagáltak a horvát tűzoltók, mikor a vébémeccs drámájában befutott a riasztás

Így reagáltak a horvát tűzoltók, mikor a vébémeccs drámájában befutott a riasztás

Elképesztően osztanak a Facebookon egy videót, mely pont akkor készült horvát tűzoltókról, mikor csapatuk továbbjutása volt a tét a vébén, és pont az utolsó pillanatban futott be a riasztás, hogy menniük kell.

Sporttörténelmi hőstettet hajtott végre Horvátország, hogy a csoportjából kijutva egyenesen a vébédöntőig menetelt, és az sem kizárt, hogy vasárnap ők emelhetik magasba a kupát. Szerdán az angolokat verték 2-1-re, amitől egy gigászi utcabállá vált Zágráb, erről alábbi cikkünkben mutattunk videókat.

Ahhoz azonban, hogy az angolokkal meccseljenek, előbb az oroszokat kellett lenyomniuk. Ezt egy drámai, tizenegyespárbajba torkollt küzdelemben meg is tették a horvátok szombaton.

A meccset, melynek tétje a négy közé jutás volt, horvátok tömege nézte. Köztük voltak azok a tűzoltók is, akik munkahelyükön, munkaidőben izgulták végig a mérkőzést tévén nézve. Már a 11-eseket rúgták, mikor befutott a riasztás. Reakciójukon egy emberként ámul a net:

Az egy szempillantást sem hezitáló lánglovagok viharos sebességgel rohanták meg a szerkocsit, és száguldottak életet menteni. Három kollégájuk maradt csupán a tévé előtt, nekik nem kellett vonulniuk.