Fotó: Instagram/Kensington Royal

Szétlájkolják a szülinapos György herceg fotóját

Július 22-én töltötte be ötödik életévét György herceg, a szülinapos trónörökösről gyorsan fel is dobtak egy szuper fotót az uralkodói Facebookra.

A kis cambridge-i herceg napra pontosan öt éve, 2013. július 22-ln született Londonban Vilmos cambridge-i herceg és Katalin cambridge-i hercegné első gyermekeként. II. Erzsébet brit királynő dédunokája születésénél fogva a harmadik helyet foglalja el a brit trónöröklési rendben nagyapja, Károly walesi herceg és édesapja, Vilmos cambridge-i herceg után.

A jeles napon egy fotót publikáltak az uralkodói család hivatalos Facebook-oldalán, melyen György herceg pont úgy mosolyog, mint egy szülinapos ötéves:

The Duke and Duchess of Cambridge are very pleased to share a new photograph of Prince George to mark His Royal Highness…

Gepostet von The Royal Family am Samstag, 21. Juli 2018

A kép egyébként még július 9-én készült Lajos herceg keresztelője után, és matt Porteous munkája. A 24.hu szerint György jelenleg a Karibi-térségben szülinapozik a családjával. A lap szerint a szülinap okán egy ritka 5 fontos érmét adnak ki, ami Szent Györgyöt és a sárkányt ábrázolja új kiadásban.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!